23 & 24 nov: Beleef het magische Sinterklaasavontuur op Duivenvoorde!

Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar Duivenvoorde met zijn betoverende familievoorstelling!
De Pieten zijn volop in de weer met de laatste voorbereidingen voor Pakjesavond. Overal waar je kijkt worden cadeautjes beplakt met vrolijke strikjes, chocoladeletters krijgen hun finishing touch, en in de oven van Bakkers Piet ruik je de heerlijke geur van versgebakken snoep. Maar dan… gaat het mis!

Lol Piet kon zich niet inhouden en heeft stiekem al het snoep voor de kinderen opgegeten! Paniek onder de Pieten! Gelukkig hebben ze een slim plan bedacht: ze bouwen een geweldige snoepmachine die duizenden kilo’s snoep per seconde kan bakken! Maar, zal de machine wel zo goed werken als ze hopen? Sinterklaas heeft er zijn bedenkingen bij…
Kom naar Kasteel Duivenvoorde en help de Pieten mee om alles op tijd in orde te krijgen! Samen met de kinderen zingen de Pieten de leukste Sinterklaasliedjes voor Sinterklaas. En zoals Sinterklaas altijd zegt: “Alles komt altijd goed!”
Mis dit knotsgekke, interactieve en hartverwarmende Sinterklaasavontuur niet en beleef een onvergetelijk avontuur op Duivenvoorde.

Voorstellingen zijn op 23 & 24 november om 10.00, 14.00 en 16.00 uur.
De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten.

Scroll naar boven